11 22 okt. '22

Veerkracht

Films die een kind zijn van onze tijd. We ondervinden allemaal wel eens enorme druk , stress, moeilijkheden met onszelf. Deze tag toont hoe veerkracht het verschil kan maken tussen slagen of falen. Heb je donkere gedachten en nood aan een gesprek, dan kan je terecht bij de zelfmoordlijn op het nummer 1813 of via www.zelfmoord1813.be.

Veerkracht?

Film Fest Gent helpt je graag op weg bij het kiezen van je favoriete films uit ons programma. Via Secties & Tags kom je te weten welke films het beste bij jou passen. Onder de tag Veerkracht vind je een selectie films speciaal uitgekozen voor jongeren.

Ontdek de andere Secties & Tags

Ontdek de selectie

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.