09 20 okt. '24
7406a6c9 a164 48d9 84cd 29a48892b633

WSA Film Music Days - Composer's Talk: Stephanie Economou

Editie 2023 WSA Film Music Days
WSA
Tijdens een Composer’s Talk geven we graag één componist de tijd en de ruimte om het uitgebreid over diens oeuvre te hebben. Composer’s Talks worden gemodereerd door collega-componisten.

Bekroond componist Stephanie Economou geeft inzicht in haar snel evoluerende carrière en ervaringen in zowel de game- als filmmuziekindustrie. Haar score voor Assassin's Creed Valhalla: Dawn of War Ragnarök won de allereerste Grammy Award for Best Score Soundtrack for Video Games and Other Interactive Media en wordt beschouwd als een van de beste gamesoundtracks van de afgelopen jaren. Als componist voor zowel games als films begrijpt ze als geen ander de bijzonderheden van beide kunstvormen en hoe ze daar muzikaal het beste op kan inspelen.

Ruben De Gheselle - Moderator

Ruben De Gheselle staat bekend om zijn intieme, hypnotiserende en soms duistere scores voor onder meer Clara Sola (Nathalie Álvarez Mesén), A Cops & Robbers Story (Ilinca Calugareanu) en de reeks Lockdown. Hij won prestigieuze prijzen zoals de Georges Delerue Award op FFG2021, de Grand Prix voor beste muziek in Marseille en een Ensor in 2022.


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?