08 19 okt. '24
557594b9 4e16 44dc a871 4103e0a29651

WSA Film Music Days: Composer's Talk Borislav Slavov

Editie 2023
WSA
Tijdens een Composer’s Talk geven we graag één componist de tijd en de ruimte om het uitgebreid over diens oeuvre te hebben. Composer’s Talks worden gemodereerd door collega-componisten.

Je kunt er niet omheen: videogames zijn een wereldwijd fenomeen met een enorme culturele impact. En België schrijft mee een stukje geschiedenis. Begin augustus werd immers aangekondigd dat de bestverkochte game op distributieplatform Steam Baldur’s Gate III is, een game die werd ontwikkeld door het Gentse Larian Studios. Hoog tijd dus om ook de score van de game de nodige aandacht te geven. Componist Borislav Slavov verzorgde eerder al de score voor Divinity: Original Sin II van Larian Studios en die van Crysis 2, waarvoor hij samenwerkte met Hollywoodcomponist Hans Zimmer.

Austin Wintory - Moderator

Componist Austin Wintory schreef muziek voor een van de beste indiegames van de 21e eeuw: Journey. Hij schreef ook de score voor Ubisofts kaskraker Assassin's Creed Syndicate en Giant Squid Studios' debuut Abzû.

20191017 FFG2019 Jeroen Willems 048 f1620657432

Day Pass

Are you planning on spending a whole day immersed in talks and masterclasses on film and game music? Buy a Day Pass! A ticket for one separate event is 5 euro, while a Day Pass is only 10 euro.

This Day Pass includes:

  • Composer's Talk: Borislav Slavov
  • Composer's Talk: Stephanie Economou
  • WSA Nominees Roundtable: WSA Game Music Award

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?