11 22 okt. '22
87ce4bf3 86ad 4d54 806c 2961698e92c0

Robbing Millions & 2F4F: 'Holidays Inside' live

Videodroom
Wie kent de Belgische muzikant Lucien Fraipont, aka Robbing Millions? Z’n eerste plaat in 2016 werd nationaal en internationaal opgemerkt. Maar het duurde tot nu voor er een tweede album kwam, gemaakt tijdens de - jawel - coronacrisis. Het nieuwe album wordt live voorgesteld tijden VIDEODROOM, en klinkt, aldus de artiest, “als een fruitsalade met verschillende smaken”. Tijdens de live release van het nieuwe album, krijgt Robbing Millions gezelschap van het Brusselse duo 2F4F, ofte 2 Files 4Free. Katia Lecomte Mirsky en Daya Hallé zijn drijvende krachten achter dit audiovisuele label. VIDEODROOM ten voeten uit.

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.