11 22 okt. '22
36b8c9fc c1de 472c a346 77995a7a23cb

Lolina performs 'Unrecognisable - Chapter 2' / Sky H1 & Margareta Maximova (AV show)

Lolina is een electronica-artiest, maar is misschien nog het bekendst van haar eerdere projecten als Inga Copeland. Ze was lid van de band Hype Williams tussen 2009 en 2013, en werkte samen met Dean Blunt aan muziek, video's en shows. Copelands eerste soloalbum 'Because I'm Worth It' werd in eigen beheer uitgebracht in 2014. Met haar Lolina-project gaat Copeland voluit voor digitale composities. Zo bracht ze in 2016 een volledig videoalbum uit 'Live in Paris', gevolgd door 'The Smoke' in 2018.

De live-optredens van Lolina zijn ontstaan door te experimenten met DJ-apparatuur. Met behulp van CDJ-spelers - om eerdere opnames te loopen, te scratchen en te manipuleren - ontwikkelde ze een volstrekt unieke geïmproviseerde stijl. Bewijzen hoor je op releases als 'Live in Geneva' en 'Who is experimental music?' uit 2019. Lolina's driedelige radioresidentie op NTS werd uitgezonden in november 2020.

SKY H1 & Margarita Maximovapresenteren een live audiovisueel werk om de release van het debuutalbum van SKY H1 te vieren. Margarita Maximova is een beeldend kunstenaar uit Berlijn, SKY H1 is muzikant uit Brussel. Via hun respectievelijke kunstvormen werken beide kunstenaars rond de ingewikkelde emotionele oppervlakken van het hedendaagse leven in al zijn gemediatiseerde intensiteit. Ter gelegenheid van SKY H1's debuutalbum werkten ze samen een AV show uit die de poëzie van het album omzet in een verleidelijke live performance.

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.