11 22 okt. '22
9f55c5fd 0e06 406e a560 3ee880430b64

I’m Not Feeling Super Great About Reality Right Now

Videodroom
De in de VS geboren maar in België wonende percussionist, producer en beeldend kunstenaar NAH staat vooral bekend om zijn viscerale live optredens. Tijdens VIDEODROOM zijn tien dagen lang schilderijen, foto’s, multimediacollages en audiofragmenten te horen en te zien. Daarnaast kan je zijn Virtual Reality-project ontdekken, gemaakt in samenwerking met het Gentse VR-bedrijf OISOI én vorig jaar in première tijdens VIDEODROOM. NAH laat in zijn werk de grenzen vervagen tussen extreem rauwe fysieke shows en hoogtechnologische media. Na eerdere passages - tijdens VIDEODROOM 2020 en OUT THE FRAME 2018 - is dit het nieuwste hoofdstuk van NAH bij Voo?uit.

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.