11 22 okt. '22
3507573f 92d0 42cf aaa4 a54195f03ab8

GHOST: The 'Mad Max' edition

Videodroom
GHOST keert terug naar Voo?uit! GHOST reisde samen met Voo?uit in juli 2021 richting Italië, naar het Santarcangelo kunstenfestival. Een resem Belgische artiesten vertoefde een week lang in mini-vrijstaat Mutonia - net naast Santarcangelo. Mutionia bleek als twee druppels water te lijken op het postapocalyptische landschap van ‘Mad Max’, de cultfilm uit 1979 die een jonge Mel Gibson lanceerde.

Ter plaatse speelden de meegereisde artiesten twee uitverkochte shows, met performances van ANKKH, Johanna Invrea, Mathijs Steels (SHHT), Lotta Machs, STAKE, BRENNT en Reisac & Jiheavy. Director of photography Jeroen De Wilde en documentairemaker Julie Daems brachten de reis en shows in beeld. Het resultaat van deze door ‘Mad Max’ geïnspireerde Italiaans-Belgische crossover kan je op vrijdag 22 oktober zien bij Voo?uit tijdens VIDEODROOM!

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.