VAF Kinepolis ING
World soundtrack awardsWSA
Waar kan je tickets kopen of afhalen?
Ticket info
Film Fest Gent
FILM FEST GENT

10 > 20 okt 2017

Tarieven, kortingsmogelijkheden en informatie over de festivalkassa's.

Tarieven, kortingsmogelijkheden en informatie over de festivalkassa's.

Standaard tarief

  • Voorstellingen vóór 18u: €9
  • Voorstellingen na 18u: €13

Kortingstarief

  • Voorstellingen vóór 18u: €8
  • Voorstellingen na 18u: €11

Rittenkaarten

 

Online besteld? Voucher omruilen!
Bij online bestellingen ontvang je na aankoop een inruilvoucher in je mailbox. Met deze voucher kan je bij één van de festivalkassa's de door jou gekochte tickets ophalen. De eerste festivalkassa waar je dit kan doen, opent op 23 september: Balie Tickets Gent, Sint-Baafsplein 17. We raden je aan je voucher ruim op voorhand in te wisselen zodat je op tijd en ontspannen aan je film kan beginnen.

Steun samen met ons Kras VZW
In het kader van de thematiek van onze openingsfilm, I, Daniel Blake, schaart Film Fest Gent zich achter Kras VZW, een koepelorganisatie die vijftien lokale initiatieven rondom armoedebestrijding onder zich verenigt en zo een belangrijke partner is in het Gents armoedebeleid. Bij aankoop van je tickets heb je de mogelijkheid om vrijblijvend een donatie achter te laten. Je bijdrage gaat integraal naar de werking van Kras VZW en hun dagdagelijkse ondersteuning van Gentenaars in armoede.   

Recht op korting: Het kortingstarief geldt voor Orange klanten, jongeren -26, 65-plussers, werkzoekenden, andersvaliden, houders van een lerarenkaart of Knack Clubkaart, personeelsleden van UGent of Provincie Oost-Vlaanderen, leden van het Centrum voor Beeldexpressie en Film Fest Friends. Korting niet cumuleerbaar met andere voordelen.

Om als Orange-klant aan kortingstarief tickets te kunnen kopen, stuur je voor aankoop van tickets online een gratis sms met de tekst 'FFG' naar 8790. Je ontvangt dan meteen je persoonlijke kortingscode, die je kan gebruiken bij het bestellen van tickets. Vul de code in in het vakje ‘promocode’ en klik dan op ‘GO’. Het Orange-tarief verschijnt. Of krijg ter plaatse aan de festivalkassa korting door je gsm met Orange als provider aan de festivalkassa te tonen.

De Plus Parcours voorstellingen, ingeleid door filmkenner Roel Van Bambost, kosten altijd €9. Je krijgt een heerlijke illy koffie in de viptent naast Kinepolis op vertoon van je ticket. Op donderdagen krijg je er ook een smakelijk gebakje van Lidl bij. Een regulier 65-plussersticket geeft geen recht op koffie en gebak. Lees hier hoe je online tickets voor het Plus Parcours koopt.

Betalingsmogelijkheden
Al onze filmfestivalkassa's uitgezonderd KASKcinema, aanvaarden betalingen met Bancontact, Visa en Mastercard. Het is mogelijk te betalen met Sodexo sport- en cultuurcheques.
Je kan ook terecht met je UiTPAS bij Film Fest Gent. Opgelet: tickets aan kansentarief kunnen enkel aangekocht worden aan de kassa van Balie Tickets Gent (zonder reservatiekost).

Zaal- en Programmawijzigingen
Soms kan het gebeuren dat een film moet wisselen van zaal of niet kan worden vertoond. Blijf op de hoogte van eventuele wijzigingen via de wijzigingenpagina op deze website en via Whatsapp: voeg het nummer +32(0)499 35 33 73 toe aan je WhatsApp-contactenlijst en stuur "Film Fest On". Afmelden kan met het bericht "Film Fest Off". Bij een zaalwijziging kunnen de infozuilen aan de zalen en zaalwachters je verder helpen. Had je een ticket voor een afgelaste film? Dan kan je dit gebruiken voor de aangeboden vervangfilm of omruilen voor een andere film binnen dezelfde prijscategorie tot max. 15 minuten na het aanvangsuur vermeld op je ticket.
 

Online communicatie door Lavagraphics