12 23 okt. '21

Movies & Series Pass: onbeperkt film kijken via Belgacom-TV

P18m7al0n11qp6hu7aboajr128t1
23 apr. 2014

Met de nieuwe Movies & Series Pass, een abonnementsformule à la Netflix, kunnen Belgacom TV-klanten voor een vast bedrag van 14,95 euro per maand films en series kijken, op hun televisie of op hun mobiele apparaten.

Belgacom heeft haar op-aanvraag-catalogus uitgebreid met de Movies & Series Pass, die klanten voor 14,95 euro per maand onbeperkte toegang geeft tot een aanbod films en series (meer dan 400 per jaar). Elke dag wordt er een nieuwe film of aflevering toegevoegd.

Wie zich abonneert op deze Pass - via kanaal 13 van Belgacom TV of via het e-Services-account – kan de content, zonder reclame, bekijken op de zender ‘ms’. Dit kanaal is ook beschikbaar op de pc, Mac, smartphone of tablet via de TV Overal-app.

Naast dit abonnement op films en series biedt Belgacom nog enkele andere ‘ongelimiteerde passen’ aan, waaronder de Cinefeel Pass voor fans van filmklassiekers (9,95 euro), de Kids Pass met programma’s en series voor kinderen (7,95 euro) en de Net Gemist-Pass met het op-aanvraagaanbod van VRT (5,95 euro).

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.