10 21 okt. '23

Jong en Wijs TGIF #1

P19o09jbjvt7v1jit5ac1kjl1ohl1
17 jun. 2015

Na twee geslaagde Jong & Wijs edities willen de jonge en wijze mensen van Gent het daar ontstane netwerk het hele jaar door levendig houden. Op vrijdag 26 juni zal de eerste in een reeks reizende afterworks doorgaan. Deze editie vindt plaats in de kantoren van SEEQ, op een boogscheut van De Centrale.

Hoe kunnen we naar onze stad kijken en bedenken wat wij voor onze stad kunnen betekenen en hoe we hier impact op kunnen hebben? Daarnaast willen ze van jullie horen hoe we onze evenementen nog meer op jullie noden en wensen kunnen afstemmen. Om het weekend in te gaan moet de boog een beetje worden ontspannen en zoals de Gentse gezegde gaat: ‘God schept den dag en moed’r de soepe’, voorziet Jong & Wijs voor jullie de drankjes en nodigt ook een foodtruck uit.

Iedereen die zich jong & wijs voelt en betrokken bij onze geweldige stad: Join us!

Schrijf in via deze link.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.