12 23 okt. '21

Feestelijke opening van Almost Cinema

14 okt. 2010

Het parcours extra ordinaire van het Filmfestival Gent kende dinsdag al een succesvolle start met de vertoning van Exit Through The Gift Shop. Gisteren ging de tentoonstelling van start met een vernissage waarop iedereen welkom was. Bij goed weer vond die buiten plaats, met zicht op de prachtige lichtsculptuur van Pablo Valbuena. Op, in en rond de Vooruit vindt Almost Cinema plaats, traditioneel onderdeel van Filmfestival Gent. Boeiende performances en visuele attracties nodigen de toeschouwer uit om in een verhaal te stappen dat verder kijkt dan cinema zoals we die kennen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.