12 23 okt. '21

35ste editie van start!

07 okt. 2008

Met de première van The Visitor in zes zalen van Kinepolis Gent en Young@Heart in Vooruit, is de 35ste editie van het Filmfestival Gent officieel van start gegaan! De drie hoofdrolspelers van The Visitor Richard Jenkins, Danai Gurira en Haaz Sleiman woonden de opening bij, net als de voltallige internationale jury en acteur Woody Harrelson! Deze laatste komt woensdag zijn nieuwste film Transsiberian voorstellen. Bekijk de eerste foto's

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.