11 22 okt. '22
Little Freddie Yoga3

Sound & Vision

Uiteraard kan muziek ook binnen de filmselectie van Film Fest Gent niet ontbreken. De Sound & Vision festivalsectie toont de beste docu’s en fictiefilms over concerten, muzikanten en muziekstijlen die de grenzen van klassieke filmgenres overstijgen.

Sound & Vision?

Film Fest Gent helpt je graag op weg bij het kiezen van je favoriete films uit ons programma. Via Secties & Tags kom je te weten welke films het beste bij jou passen. Onder de sectie Sound & Vision vind je een selectie docu's en films over de muziekscene.

Ontdek de andere Secties & Tags

Ontdek de selectie

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.