11 22 okt. '22
5227246b e422 4a77 b4c9 9daae874cdf7

KRANKk & Platform K present: 'Reset'

Videodroom
Met ‘RESET’ brengt het collectief KRANKksamen met dansgezelschap Platform-K een meeslepende live openingsshow. Daarbij worden al je zintuigen geprikkeld, via visuals, geuren, geluiden en texturen. ‘RESET’ is een verhaal over isolement, individualisme en het zoeken naar verbinding. Een catharsis op de geluidsgolven van de Antwerpse band KRANKk en via de dansbewegingen van het inclusieve gezelschap Platform-K en Rabbi Kinkela (Rabba). Tijdens ‘RESET’ staat de betrokkenheid van mensen met een lichamelijke of zintuiglijke beperking bij het ervaren van kunst voorop. ‘RESET’ kreeg vorm tijdens de lockdowns van het voorbije anderhalve jaar. Platform-K is organisatie in residentie bij Voo?uit, en ontving onlangs de FEDORA Education Prize, een prijs voor innovatieve projecten die inzetten op inclusie.

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.