VAF Kinepolis ING
World soundtrack awardsWSA
Waar kan je tickets kopen of afhalen?
Ticket info
Film Fest Gent
FILM FEST GENT

8 > 18 okt 2019

Tarieven, kortingsmogelijkheden, betalingsmogelijkheden en e-tickets

Tarieven, kortingsmogelijkheden, betalingsmogelijkheden en e-tickets

Standaardtarief

  • Voorstellingen vóór 18u: €9
  • Voorstellingen na 18u: €13

Kortingstarief

  • Voorstellingen vóór 18u: €8
  • Voorstellingen na 18u: €11

Film Fest Friends

  • Voorstellingen vóór 18u: €7
  • Voorstellingen na 18u: €7

Rittenkaarten

Met een 5- of 10-rittenkaart ga je alleen of met vrienden tegen een kortingstarief naar de films van Film Fest Gent: hoe meer films je kijkt, hoe meer korting je krijgt. Meer informatie over de rittenkaart vind je hier. Je dient de betaling voor je rittenkaart eerst af te ronden alvorens je er films mee kunt aanschaffen.


Recht op korting: Het kortingstarief geldt voor jongeren -26, 65-plussers, werkzoekenden, personen met een handicap, houders van een lerarenkaart of Knack Clubkaart, personeelsleden van UGent en Provincie Oost-Vlaanderen, Davidsfonds-leden en Lottery Club leden op vertoon van een geldige lidkaart. Je kan ook terecht met je UiTPAS aan de balie van Tickets Gent (tussen 21/09 en 08/10) en de festivalkassa’s (tussen 09/10 en 19/10). Korting niet cumuleerbaar met andere voordelen. Neem je bewijs van korting mee naar de zaal, waar deze gecontroleerd zal worden.

De Plus Parcours voorstellingen, ingeleid door filmkenner Roel Van Bambost, kosten altijd €9. Je krijgt een heerlijke illy koffie in de viptent naast Kinepolis op vertoon van je ticket. Op donderdag 11 oktober en dinsdag 16 oktober is er ook gebak. Lees hier meer over de selectie en hoe je online tickets voor het Plus Parcours koopt.

Betalingsmogelijkheden 
-Online: via geldige kredietkaart, Bancontact of online banking
-Al onze festivalkassa’s, uitgezonderd KASKcinema, aanvaarden betalingen met Bancontact, Visa en Mastercard.
-Het is mogelijk te betalen met sport- en cultuurcheques van Sodexo of Ticket Compliments: dit kan enkel aan de balie van Tickets Gent (vanaf 21/09) en aan de festivalkassa's (vanaf 9/10).

E-TICKETS

E-tickets die online besteld worden, hoeven niet meer eerst omgeruild te worden aan een van de festivalkassa’s. Volg deze stappen om je e-ticket te reserveren en ga er rechtstreeks mee naar de zaal. 

1. Elke voorstelling heeft een eigen voorstellingsnummer dat je kan terugvinden op de filmpagina of in de kalender van de programmabrochure. Gebruik deze code om snel en gemakkelijk e-tickets te reserveren. Gebruik een winkelmandje voor de aankoop van je filmtickets en een apart mandje voor de special events.

2. Na aankoop van een filmticket ontvang je een bevestigingsmail met pdf-bestand: dit is je toegangsbewijs.

3. Druk dit voldoende duidelijk af op A4-formaat of sla het op in je smartphone.

4. Ga rechtstreeks naar de ingang van de zaal waar de unieke barcode op je e-ticket gescand zal worden. Heb je het bestand op je smartphone bewaard? Zorg er dan voor dat de helderheid van je beeldscherm voldoende hoog staat zodat er vlot gescand kan worden. 

5. Kocht je een ticket aan reductietarief? Vergeet dan niet om samen met je toegangsbewijs ook je bewijs van korting te tonen aan de zaal. 
 

Zaal- en Programmawijzigingen

We proberen het natuurlijk te voorkomen, maar soms kan het gebeuren dat een film moet wisselen van zaal of niet kan worden vertoond. Blijf op de hoogte van eventuele wijzigingen via de wijzigingenpagina op deze website. Bij een zaalwijziging kunnen de infozuilen aan de zalen en zaalwachters je verder helpen. Had je een ticket voor een afgelaste film? Dan kan je dit gebruiken voor de aangeboden vervangfilm of omruilen voor een andere film binnen dezelfde prijscategorie tot max. 15 minuten na het aanvangsuur vermeld op je ticket.

Online communicatie door Lavagraphics