10 21 okt. '23

Onze partners

Main Partners

Logan Nelson - Sabam Award

Sabam For Culture

Sabam for Culture ondersteunt het muziekprogramma voor professionals van FFG met onder meer de matchmaking initiatieven van de World Soundtrack Awards. Zo is er de Third Character, waarbij regisseurs en producenten gekoppeld worden aan componisten. Bovendien is het ook de trotse sponsor van een van onze World Soundtrack Awards: de Sabam Award for Best Original Composition by a Young Composer.

Ga naar website
Euromillions, FFG 2014

EuroMillions

FFG kan elk jaar rekenen op de steun van de Nationale Loterij. Binnen onze samenwerking wordt EuroMillions onder de aandacht gebracht van het brede filmpubliek.

Ga naar website
ING

ING

De verspreiding van filmcultuur is waar Film Fest Gent voor staat. ING steekt een handje toe door op elke editie haar relaties uit te nodigen op events en vertoningen.

Ga naar website
Volvo, FFG 2020

Volvo

Volvo deelt, als official fleet partner van het festival, met FFG het Gentse en internationale aspect en de zorg voor duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid. Een deel van de wagens waarin de gasten worden vervoerd, worden immers in Gent geproduceerd.

Ga naar website

Interesse in een partnership?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.