09 20 okt. '24

Onze partners

Industry Partners

Playright

Playright+

PlayRight+ is het sociaal-culturele en educatieve departement van PlayRight, de collectieve beheersvennootschap die verantwoordelijk is voor het innen van de rechten van uitvoerende artiesten.

Ga naar website
The Fridge + ACE Image Factory

The Pack

Film Fest Gent steunt op een duurzame samenwerking met The Pack. Het Belgische post-productiebedrijf verzorgt steevast de officiële campagnespot voor het festival en is trouwe industry partner. Jaarlijks wordt de The Pack Publieksprijs voor Beste Belgische Kortfilm uitgereikt.

Ga naar website
Kortfilmprijzen, FFG2020

Amplo

Amplo, HR-partner voor de creatieve sector, is bondgenoot van Film Fest Gent wanneer het aankomt op bijdragen aan een sterke en duurzame creatieve sector. Dankzij de jaarlijkse Prijs voor Beste Belgische Studentenkortfilm, ter waarde van 5.000 euro met dank aan Amplo, ondersteunt het festival jonge en beloftevolle filmmakers.

Ga naar website
Lites logo

Lites

LITES is een toonaangevend verhuurbedrijf voor filmapparatuur en knowhow. LITES Film Studios omvat het meest geavanceerde binnenwaterstage ter wereld en biedt oneindig veel creatieve mogelijkheden in een volledig gecontroleerde omgeving.

Ga naar website


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?