10 21 okt. '23

Onze partners

Industry Partners

The Fridge + ACE Image Factory

The Pack

Film Fest Gent steunt op een duurzame samenwerking met The Pack. Het Belgische post-productiebedrijf verzorgt steevast de officiële campagnespot voor het festival en is trouwe industry partner. Jaarlijks wordt de The Pack Publieksprijs voor Beste Belgische Kortfilm uitgereikt.

Ga naar website
Kortfilmprijzen, FFG2020

Amplo

Amplo, HR-partner voor de creatieve sector, is bondgenoot van Film Fest Gent wanneer het aankomt op bijdragen aan een sterke en duurzame creatieve sector. Dankzij de jaarlijkse Prijs voor Beste Belgische Studentenkortfilm, ter waarde van 5.000 euro met dank aan Amplo, ondersteunt het festival jonge en beloftevolle filmmakers.

Ga naar website

Interesse in een partnership?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.