12 23 okt. '21

Onze partners

Catering Partners

HTK Dry Gin

HTK Belgian Dry Gin

Hospitality is van groot belang voor Film Fest Gent. Dankzij de steun van HTK Belgian Dry Gin (van het Gentse bedrijf Bruggeman) kan je de gastvrijheid ook proeven. De dranken zijn voor of na de film te verkrijgen in Caffelini, het officiële festivalcafé, aan onze festivalhub.

Ga naar website
Omer.

OMER.

OMER. is fiere drankpartner van Film Fest Gent. Het Traditional Blond bier is genoemd naar de stichter van de brouwerij, Omer Vander Ghinste, en wordt geserveerd in festivalcafé Caffelini en op onze events.

Ga naar website

Interesse in een partnership?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.