web versie
Jouw event op Film Fest Gent

FFG2024 Classics American Dream American Nightmare header
The American dream/American Nightmare

De 51ste editie (9 t/m 20 oktober) van Film Fest Gent kent haar eerste titels. Het Classics-programma American Dream / American Nightmare, gecureerd door Patrick Duynslaegher, doorprikt de Amerikaanse politieke bubbel met vijftien films die de fragiele democratie van de VS op de korrel nemen. Het programma biedt ook de unieke kans om het nooit in België verschenen Winter Kills (1979) van William Richert te zien op het witte doek.

Bekijk het volledige Classics Programma hier.

Schermafbeelding 2024 05 31 115402
Onze Collega's op het Filmfestival van Cannes

Onlangs waren onze collega's aanwezig op het Filmfestival van Cannes. Hun deelname bood mogelijkheden voor netwerken en het bijwonen van inspirerende vertoningen en discussies binnen de internationale filmindustrie. Deze ervaringen en kansen helpen ons om ons eigen geliefde Film Fest Gent nog beter te maken. Voor een inkijk op de verloop en nieuwtjes in Cannes nodigen we je graag uit om een kijkje te nemen naar het artikel van Raf Butstraen, onze redacteur.

Afterwork Formules en Voordeeltarieven voor Voorstellingen

Bij Film Fest Gent willen we alle filmliefhebbers de kans geven om te genieten van geweldige films, ongeacht hun werkschema. Daarom introduceren we speciale afterwork-formules en voordeeltarieven voor voorstellingen overdag.

20231013 FFG2023 Martin Corlazzoli COR05931 1
Afterwork Formules

Voor zij die na een lange werkdag met collega’s willen ontspannen, bieden we afterwork-formules aan. Deze pakketten combineren een filmvertoning met een drankje en een hapje in een gezellige omgeving. Het is de perfecte manier om uw avond af te sluiten met een inspirerende film en een ontspannen sfeer.

20231015 FFGENT23 Jeroen Willems 034 1
Voordeeltarieven voor Voorstellingen Overdag

Voor wiens werkschema een voorstelling overdag beter uitkomt, hebben we speciale voordeeltarieven voor onze middagvoorstellingen. Huur een privé filmzaal voor u en uw collega’s/werknemers en geniet van dezelfde geweldige films tegen een gereduceerd tarief. Dit is een ideale optie voor iedereen die van een rustige middag wil genieten. Knoop er een teambuilding aan vast of maak het een onvergetelijk personeelsevent, wij denken graag mee. Houd onze website en nieuwsbrief in de gaten voor meer details en om uw tickets te reserveren. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij onze voorstellingen!

Schermafbeelding 2024 05 31 153812
Op zoek naar een cultureel en ontspannen event voor jouw organisatie?

Film Fest Gent, het grootste filmfestival van België, vindt dit jaar plaats van woensdag 9 oktober t/m zondag 20 oktober.

Het is mogelijk om een event op maat te organiseren in een privé filmzaal (vanaf 130 personen) of aan te sluiten in een gemengde business filmzaal (vanaf 4 personen).

  • Woensdag 9 oktober: Officieel openingsgala met receptie na de film

  • Donderdag 10 oktober: Avant-première met walking dinner na de film

  • Vrijdag 11 oktober: Avant-première met wijnreceptie na de film

  • Woensdag 16 oktober: Avant-première met schuimwijnreceptie na de film

  • Zaterdag 19 oktober: Officiële slotceremonie met receptie na de film

IMGL1898 druk c Michiel Devijver 1
Voorbereidingen voor Film Fest Gent in volle draai

Ondertussen zijn we volop bezig met de voorbereidingen voor het Film Fest Gent. De eerste contouren van het programma beginnen vorm te krijgen en we werken hard om een filmfestival te organiseren dat net zo inspirerend en boeiend is als altijd. We kunnen niet wachten om u binnenkort meer details te onthullen. Houd onze nieuwsbrief en website in de gaten voor de laatste updates!

20231011 FFG2023 Martin Corlazzoli COR01647 1
VIP HOSPITALITY EVENTS
ontdek de mogelijkheden
Link to Instagram of Film Fest - EN
Link to Twitter of Film Fest - EN
Link to Facebook of Film Fest - EN
Link to YouTube of Film Fest - EN
Link to Vimeo of Film Fest - EN
Link to SoundCloud of Film Fest - EN
Link to Spotify of Film Fest - EN
Link to LinkedIn of Film Fest - EN
FFG publiek nieuwsbrief
Privacy policy

Unsubscribe