World soundtrack awards
Crazy Love (1986)
  Koop € 6,99   Huur € 2,99 duur: 90 minuten
Vlaamse films, Drama

Vlaamse klassiekers
Nodig je vrienden uit
Film Fest Gent - Crazy Love

Waarom moet je deze film zien?

  • Dominique Deruddere brengt in zijn speelfilmdebuut de wereld van de Amerikaanse schrijver Charles Bukowski zinderend tot leven.

  • Tijdens Josse De Pauws moeizame zoektocht naar een beetje liefde sneuvelen ook een aantal taboes, wat onder andere een schokkende necrofiliescène oplevert.

Drie 'Bukowskiaanse' zwoele nachten in het leven van een man op zoek naar liefde. Harry Vos, 12 jaar, is jong en naïef. Voor hem is liefde de romantische idylle tussen prinsen en prinsessen die elkaar zedig op de mond kussen. Zijn vader is een held die zijn moeder kidnapte om haar te huwen op een eenzame berg. Hij is vastbesloten om later in zijn voetsporen te treden. Maar Harry heeft nog veel te leren: over 'neuken' en wat je doet wanneer je het voelt 'jeuken'. Als adolescent zal hij ontdekken dat er mooie en lelijke mensen bestaan, dat het leven en de liefde onrechtvaardig zijn en dat alcohol een troost is. De volwassen Harry Vos is nog slechts een hoopje mens, aangevreten door trauma's en frustraties. De sprookjeswereld van zijn jeugd is veraf, maar het verlangen naar liefde is sterker dan ooit. Om die droom te realiseren, blijkt Harry tot alles in staat.
Online communicatie door Lavagraphics