11 22 okt. '22
Ruben De Gheselle Natalie Holt Industry WSA

Composer's Talks

Dankzij de World Soundtrack Awards kan Film Fest Gent de meest gevraagde componisten van de wereld in Gent uitnodigen. Carter Burwell, Nicholas Britell, Hans Zimmer, ... allemaal brachten ze al eens een bezoek aan ons festival. Benieuwd wat ze te zeggen hebben? Ontdek het tijdens onze Composer's Talks! Duik in het volledige programma vanaf 22 september.

WSA Mark Isham

Composer's Talk: Mark Isham

Do 20.10 - 15:30 - Kinepolis 8

Het uitzonderlijke muzikale talent van filmcomponist en jazzartiest Mark Isham is te horen in memorabele scores zoals voor Judas and the Black Messiah (Shaka King) en Crash (Paul Haggis). Mark Isham heeft het in deze talk over zijn rijke carrière met moderator en collega-componist Ruben De Gheselle, die vorig jaar de Georges Delerue Award won voor zijn score voor Clara Sola.

Coulais brosse desai 16 9

Music in Nature Documentaries with Bruno Coulais, Dirk Brossé and Nainita Desai

Vr 21.10 - 10:30 - Kinepolis 8

Componisten Bruno Coulais, Dirk Brossé en Nainita Desai bespreken hun ervaringen met het scoren voor natuurdocumentaires. Moderator: film(muziek)journalist Robin Broos.

Dompel je onder in filmmuziek

Beluister filmmuziek als nooit tevoren tijdens de WSA Film Music Days. Maak kennis met de componisten van je favoriete scores en leer alles over hoe een score nu precies tot stand komt.

WSA industry talk hildur gudnadottir

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.