11 22 okt. '22
IMG 5738 web c Michiel Devijver

Schoolvoorstellingen Film Fest Gent 2021: Save the date

Film Fest Gent zet ook het komende festival (12-23 oktober 2021) in op filmeducatie. We verwachten in oktober weer een redelijk 'normaal', fysiek evenement te kunnen organiseren, maar volgen uiteraard alle ontwikkelingen van dichtbij op. Schrijf jouw school snel in onderaan.

Bezoek het grootste filmfestival van België met jouw leerlingen. In de voormiddag rollen we de rode loper uit voor scholen en hun leerlingen om samen een film in Belgische première te ontdekken. Elke vertoning krijgt een professionele inleiding en omkadering. Daarnaast ontvang je vooraf een lesfiche waarmee je ook in de klas aan de slag kan.

Programma educatieve filmvoormiddagen 2021:

Beleef samen met jouw leerlingen een unieke ervaring!

Een filmvoormiddag kost €4,50 per leerling. Eén begeleider per 15 leerlingen is gratis. De vertoningen vinden steeds plaats in de ochtend in Kinepolis Gent.


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.