11 22 okt. '22
IMG 5738 web c Michiel Devijver

Schoolvoorstellingen Film Fest Gent 2022: Save the date

Film Fest Gent zet ook het komende festival (11-22 oktober 2022) heel graag in op filmeducatie. Iedere voormiddag kan je met de klas of school een film in Belgische première ontdekken.

Bezoek het grootste filmfestival van België met jouw leerlingen. Elke vertoning krijgt een professionele inleiding en omkadering. Daarnaast ontvang je vooraf een lesfiche waarmee je ook in de klas aan de slag kan.

De filmtitels liggen op dit moment nog niet vast, de data wel. Eind augustus vullen we deze data concreet in met een filmtitel uit het programma van het 49e Film Fest Gent. Aarzel echter niet, en schrijf je nu al in voor een van de voorstellingen:

• woensdag 12/10 - 3e kleuterklassen
• donderdag 13/10 - 2e Graad Lager Onderwijs
• vrijdag 14/10 - 3e Graad Lager Onderwijs
• maandag 17/10 - 1e Graad Lager Onderwijs
• dinsdag 18/10 - 1e Graad Secundair Onderwijs
• woensdag 19/10 - 2e Graad Secundair Onderwijs
• donderdag 20/10 - 3e Graad Secundair Onderwijs

Schrijf je in via onderstaande link en beleef samen met jouw leerlingen een unieke ervaring!

Bij inschrijving zal je eerst gevraagd worden een MyFFG-account aan te maken. Nadien kom je via onderstaande link op het formulier terecht.

Een filmvoormiddag kost €4,50 per leerling. Eén begeleider per 15 leerlingen is gratis. De vertoningen vinden steeds plaats in de voormiddag in Kinepolis Gent.


INSCHRIJVEN

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.