VAF Kinepolis ING
World soundtrack awardsWSA
Uitgelicht: Fast Forward
Uitgelicht: Fast Forward
Business cases


Bezoek website  
Deel dit

Film Fest Gent rolt in oktober weer een lange rode loper uit voor sterren, vips, filmfreaks en… Fast Forward! Want Fast Forward heeft de missie gekregen (en aanvaard) om de viptenten en het festivaldorp - waar de sponsors hun invités bij de talloze avant-premières ontvangen - te regisseren en produceren.

Uitgelicht: Fast Forward

Licht, camera en Fast Forward! We nemen terug plaats in de regiestoel voor de scene ‘vipdorp’, van Film Fest Gent, Part 43. Het inblikken van deze logistieke kaskraker neemt zo’n vier weken in beslag. Verschillende decors worden opgetrokken rond het bioscoopcomplex van Kinepolis: een rode loper setting en een heuse VIP village.

Tal van figuranten zorgen voor de juiste sfeercreatie en ook heel wat crewmembers zijn achter de schermen druk in de weer om de camera’s draaiende te houden.

Wat Film Fest Gent betekent voor Fast Forward?

Een doorgedreven productie van VIP village en rode loper waarbij we elk jaar opnieuw de lat hoger leggen. Een partnership met creatieve en kwalitatieve insteek.
Mathias Kerckhof - Managing director Fast Forward

Om extra buzz te genereren rond het wijste filmfestival van Europa, worden handelaars uitgenodigd hun zaak te dippen (of volledig onder te dompelen) in de thema’s van deze editie: Nordic cinema en Japanse film. Bars met Nordic cocktails of Japans geïnspireerde menukaarten… Welkom op de set!

Online communicatie door Lavagraphics