11 22 okt. '22
20191008 FFG2019 Jeroen Willems 159

Young Festival Videographer

Ben jij student in videoproductie? Wij zoeken voor de 49ste editie gepassioneerde videomakers en monteurs die ons willen helpen bij het vastleggen van de beste herinneringen van de 49ste editie van Film Fest Gent (11 - 22 oktober 2022).

Film Fest Gent is een ontmoetingsplek tussen filmmakers en publiek. Het festival organiseert premières, filmvertoningen, gala’s, concerten, talkshows en Q&A's. Dankzij het fantastische werk van ons foto- en videoteam leven de herinneringen van elke festivaleditie verder.

Wil jij jouw visie en cameraskills inzetten om tijdens het komende festival onze internationale gasten en bezoekers in beeld te brengen? Aarzel niet en stel je kandidaat voor deze stage.

Hoe stel ik me kandidaat?

 • Hoe dien ik mijn kandidatuur in?
  • Stuur ons een korte video waaruit blijkt hoe jij je camera zou richten op ons publiek en gasten
  • Schrijf een motivatiebrief (max. 500 woorden) en stuur deze mee met je CV
 • Wanneer loopt de stage?

  De stage loopt in september en oktober 2022. De exacte start- en einddatum is te bespreken.

 • Wat biedt Film Fest Gent jou?
  • Een accreditatie voor het festival en toegang tot alle screenings (buiten je opdrachten)
  • Deel uitmaken van het communicatieteam van Film Fest Gent
  • Coaching door de professionele Film Fest Gent-videografen
  • Catering aangeboden door het festival
 • Wat is de deadline om te kandideren?

  Kandidaturen moeten ten laatste op 1 juli 2022 ingediend worden. De geselecteerde Young Festival Videographers zullen vervolgens worden uitgenodigd voor een kennismaking in de week van 4-8 juli 2022.

Stuur je kandidatuur en eventuele vragen naar Kim Verthé, verantwoordelijke Pers en Communicatie FFG.

20201013 FFG2020 Jeroen Willems 092

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.