11 - 22 oktober 2022, 49ste editie


webversie
Persinformatie
01/08/2022
Vraag je accreditatie aan voor de 49ste editie van Film Fest Gent

Van 11 tot 22 oktober wordt Film Fest Gent opnieuw het trefpunt voor het Belgische en internationale film- en filmmuziekberoep. Met een festivalaccreditatie kan je alle press & industry events vanop de eerste rij meemaken.


Vanaf 1 augustus kunnen journalisten en leden van de pers die het festival willen volgen, een accreditatie aanvragen via hun persoonlijk MyFFG-profiel op onze website. Op vertoon van een officiële perskaart of filmperskaart is deze accreditatie kosteloos. De deadline voor de accreditatie-aanvraag is 7 oktober 2022.

Vraag je accreditatie aan via MyFFG

Tarieven:

  • Early Bird (tot 18 september) - € 75
  • Vanaf 18 september - € 90
  • Op vertoon van een officiële perskaart of filmperskaart - € 0

  • Cameraploegen en fotografen - € 0 (geen toegang tot filmvoorstellingen)

Deze accreditatie verleent je:

  • toegang tot de persvisies (dagprogramma in Kinepolis Gent vanaf maandag 10 oktober)

  • toegang tot publieke ochtend- en namiddagvoorstellingen van maandag tot en met vrijdag (afhankelijk van beschikbare plaatsen)

  • mogelijkheid om één gratis ticket per film aan te vragen voor alle avond- en weekendvoorstellingen (afhankelijk van beschikbare plaatsen). Deze tickets worden ten vroegste één dag op voorhand ter beschikking gesteld.

  • toegang tot het Press & Industry Office aan Kinepolis

  • toegang tot de online VOD-bibliotheek met een selectie van de festivalfilms

  • toegang tot de press & industry events zoals de film en filmmuziek masterclasses en panels

De accreditatie verleent je geen toegang tot evenementen op uitnodiging (zoals de openingsfilm, de slotfilm en de concerten).


Jouw accreditatiekaart is strikt persoonlijk en wordt niet opgestuurd. Van zodra je aanvraag is goedgekeurd, zal je een e-voucher ontvangen waarmee je de accreditatiebadge vanaf maandag 10 oktober 2022 kan afhalen in het Press & Industry Office, open vanaf 8:30 tot 19:00, aan Kinepolis Gent (Ter Platen 12).


Het festival verwacht van de geaccrediteerde pers een kopie van de verslaggeving toegestuurd te krijgen. In geval van vernieuwing van de persaccreditatie, gelieve ook de verslaggeving voor te leggen van de laatst toegekende accreditatie.


Onvolledig of slecht ingevulde aanvragen zullen na alle andere onderzocht worden. Hierover wordt geen correspondentie gevoerd. Het inzenden van uw aanvraag garandeert geen accreditatie.

pers
Persberichten op MyFFG

Vanaf dit jaar kan je alle persberichten van Film Fest Gent terugvinden in je persoonlijke MyFFG-omgeving

Banner FFG2022
SAVE THE DATE

Het volledige programma zal tijdens de persconferentie op 22 september 2022 bekendgemaakt worden. Je kan je aanwezigheid al bevestigen via jouw MyFFG-profiel. Tot op het festival!


Het festivalteam

Link to Instagram of Film Fest - NL
Link to Twitter of Film Fest - NL
Link to Facebook of Film Fest - NL
Link to YouTube of Film Fest - NL
Link to Vimeo of Film Fest - NL
Link to SoundCloud of Film Fest - NL
Link to Spotify of Film Fest - NL
Link to LinkedIn of Film Fest - NL
Privacy policy

Uitschrijven