VAF Kinepolis ING
World soundtrack awardsWSA
Word Film Fest Friend!
Word Film Fest Friend! Festival
deel dit artikel

Word Film Fest Friend en haal nog meer uit het festival!

Om de grootste fans van het festival de kans te geven nog meer uit het festival te halen, kan je ook dit jaar Film Fest Friend worden! Met je bijdrage ondersteun je de werking en het toekomst van het festival, maar de vriendschap is geheel wederzijds. Al met een bijdrage van €40 ben je een Friend en verwent het festival je met heel wat exclusieve voordelen.

Zo krijgen Film Fest Friends als allereerste het festivalprogramma in hun mailbox en kunnen zij een dag op voorhand tickets reserveren met het speciale Friends kortingstarief. Ook worden Friends uitgenodigd op de exclusieve vooropening van het festival met The Walk met Joseph Gordon-Levitt op maandag 12 oktober! Tenslotte kunnen Friends gedurende het jaar met hun lidkaart GRATIS naar alle One Shot Cinema voorstellingen in KASKcinema.

Ook tijdens het festival geniet je van tal van voordelen! Zo kan je onder andere aan verminderde prijs filmtickets aanschaffen!

Naast FILM FEST FRIEND kan je ook nog GOLDEN FRIEND worden en dan krijg je er een invite voor de officiële openingsavond én een accreditatie bovenop, die vrij toegang geeft tot alle press- en industry screenings.

Bekijk alle voordelen en join the Film Fest Friends!

Word Film Fest Friend (€40)

Word Golden Friend (€350)

Word Golden Friend als koppel (€630)

Online communicatie door Lavagraphics