World soundtrack awards
 
Win tickets 'Les Triplettes de Belleville' in Koninklijk Circus
Win tickets 'Les Triplettes de Belleville' in Koninklijk Circus Filmnieuws
deel dit artikel
Les Triplettes de Belleville

Maak kans op een van de 5 duotickets voor het filmconcert van 'Les Triplettes de Belleville' op 9 december in het Koninklijk Circus.

Het is al meer dan tien jaar geleden dat de Frans-Canadese animatiefilm 'Les Triplettes de Belleville' van regisseur Sylvain Chomet uitkwam. Velen herinneren zich deze film, zijn klinkende succes en prachtige soundtrack, die alom werd geprezen tijdens de Oscars, de Genie Awards en de Franse Césars.

Tijdens de matineevertoning van deze zeer geliefde animatiefilm in het Koninklijk Circus leidt componist Benoît Charest Le Terrible Orchestre de Belleville in deze live-uitvoering van zijn originele filmmuziek, met onder meer zijn lied 'Belleville Rendez-vous’ dat werd genomineerd voor een Academy Award voor beste lied. In de sfeer van de film voert Le Terrible Orchestre de Belleville het publiek meteen mee naar de opwindende straten van het Parijs van de jaren 1920 en de hotjazz.

Het muziekensemble bestaat uit acht muzikanten met gekke instrumenten. Le Terrible Orchestre de Belleville brengt livemuziek en film samen in een harmonieus geheel.

Meer informatie over het filmconcert vind je hier.

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen.

Online communicatie door Wisefools