World soundtrack awards

COVID-19: Info en maatregelen vind je hier

 
Win een LP van 'Monos'
Win een LP van 'Monos' Festival
deel dit artikel

Op dit moment vertoont MOOOV Festival 2.0 films van over heel de wereld. Ook 'Monos' van Alejandro Landes - die op FFG2019 meedong in onze Internationale Competitie en in de prijzen viel - wordt er in avant-premiere voorgesteld op 1,2,3 en 4 mei, vooraleer de film dan - hopelijk snel! - in de cinemazalen komt. Jij kan alvast in de sfeer komen en een LP winnen met de soundtrack van deze mysterieuze thriller. 

In 'Monos' maken we kennis met acht tieners die in Zuid-Amerika een paramilitaire opleiding krijgen. 'Monos' verwijst naar deze commando's die werken voor een niet gespecifieerde Organisatie, maar het wordt nooit echt helemaal duidelijk wat ze nu eigenlijk moeten doen. Deze mysterieuze schoonheid van een film werd geregisseerd door Alejandro Landes, die acht jaar na zijn eerst film, ons laat genieten van zijn opvolger.

'Monos' won vorig jaar twee prijzen op Film Festival Gent: de Explore Zone Award & de George Delerue prijs voor Beste Muziek en Sound Design. Die laatste is het bewijs dat de score en de muziek in de film van werelds niveau zijn. De score werd geschreven door Lena Esquenazi (sound designer) en Mica Levi (Britse muzikant).

Hoe deelnemen?

Vul je gegevens en de antwoorden op de vragen in via deze link en waag je kans! 

Online communicatie door Wisefools