VAF Kinepolis ING
World soundtrack awardsWSA
Win een duoticket voor de UFA Film Nights 2015 in Bozar!
Win een duoticket voor de UFA Film Nights 2015 in Bozar! Filmnieuws
deel dit artikel

De UFA Film Nights in Bozar in Brussel bieden de mogelijkheid om oude filmklassiekers  -gaande van films uit 'The Golden Time'  tot de stille film - te bekijken met live muziek voorzien door internationale artiesten en ensembles. Niet enkel krijg je de mogelijkheid om te genieten in kwalitatieve technische omstandigheden van enkele filmpareltjes die een mijlpaal vormden in de filmgeschiedenis, maar ook kan je de expressieve kracht van filmmuziek ten volle ervaren. Geen enkele technologische hoogstandjes kunnen namelijk de magie van een live filmmuziekconcert evenaren!

Ook dit jaar biedt de UFA Film Nights een boeiend filmprogramma aan. Ontdek hier het volledige programma!

Bozar geeft 10 duotickets weg voor de opening van de UFA Film Nights op 24/09, waarbij de film 'Pandora's Box' (1928/29) van Georg Wilhelm Pabst vertoond zal worden met muziek van Peer Raben, uitgevoerd door Frank Strobel.

Pabsts controversiele film maakte actrice Louise Brooks instant wereldberoemd. De film vertelt het verhaal van Dr. Schoen en zijn affaire met de sensuele Lulu, die, nadat ze hem neerschoot naar Londen vlucht om in de handen te vallen van Jack The Ripper.

Stuur vóór 24 september een e-mail naar bozar.cinema01@bozar.be en maak kans op een van de tien duotickets! Snel zijn is de boodschap!

Info & tickets
www.bozar.be
Rue Ravensteinstraat, 23 - 1000 Brussel | Bruxelles | Brussels
+ 32 (0)2 507 82 00

Win een duoticket voor de UFA Film Nights 2015 in Bozar!
Online communicatie door Lavagraphics