World soundtrack awards
 
WIN een duoticket voor 'Brothers of the Night'
WIN een duoticket voor 'Brothers of the Night' One Shot Cinema
deel dit artikel

Beantwoord onze wedstrijdvraag en win een duoticket voor onze One Shot Cinema van november, 'Brothers of the Night', op 16 november om 20u in Sphinx Cinema! 

Elk jaar kan je een massa films bekijken in de Belgische zalen, maar toch zijn er nog altijd markante films die hier geen reguliere bioscooprelease krijgen. One Shot Cinema, een initiatief van Film Fest Gent en Sphinx Cinema, vult die leemte door elke maand op donderdag zo’n onuitgegeven film op het programma te plaatsen. 

Tijdens deze novembermaand is 'Brothers of the Night' te zien: een donker, poëtisch portret van een groepje verstoten, jonge buitenlanders, hun gevecht om te overleven en hun speelse vriendschap.

Doetjes overdag, koningen van de nacht. Ze zijn jong, Bulgaars en Roma, op zoek naar vrijheid en snel geld. Kijk voorbij de grandeur van een stad als Wenen, daar leven de underdogs van de maatschappij. Ze verkopen hun lijf alsof dat het enige is wat ze hebben, hun leren jasjes zijn hun schild.

Win een duoticket voor de voorstelling van 'Brothers of the Night' in Sphinx Cinema op donderdag 16 november door correct te antwoorden op de wedstrijdvraag. De wedstrijd loopt tot 15 november om 17u. 

Online communicatie door Wisefools