World soundtrack awards
Win duotickets voor 'Safety Last'
Win duotickets voor 'Safety Last'
deel dit artikel
Safety Last

20 september in Bozar voorziet het Brussels Philharmonic, onder begeleiding van Carl Davis, muziek voor de stille films ‘Safety Last’ met Harold Lloyd. Maak kans op duotickets voor deze filmvertoning met live muziek. 

'Safety Last' gaat over Harold, een arme plattelandsjongen die carrière wil maken in de stad – in de hoop om later met zijn grote liefde uit zijn geboortedorp te trouwen. Hoewel hij medewerker is in een warenhuis stuurt hij optimistische brieven naar zijn liefje die haar moeten doen geloven dat hij goed op weg is naar succes. Op aanraden van haar moeder pakt ook zij haar koffers en gaat ze naar hem toe. Wanneer ze aankomt, moet hij haar zien te overtuigen dat hij het goed doet.

Carl Davis' oeuvre telt inmiddels meer dan vijftig soundtracks voor stomme films, waaronder 'Flesh and the Devil', 'Ben-Hur', 'The Thief of Bagdad', 'Greed', 'Intolerance', 'Safety Last' en 'The General'. Ze leverden hem internationale roem op. In 2006 mocht Davis zijn eigen partituur van 'The Phantom of the Opera' dirigeren in het Royal Opera House.

Vul onderstaand formulier in en wie weet kan jij gratis naar het concert. Deelnemen kan tot en met 4 september. 

Online communicatie door Lavagraphics