VAF Kinepolis ING
World soundtrack awardsWSA
Win de DVD box van '1992'
Win de DVD box van '1992' Filmnieuws
deel dit artikel

"House of Cards meets The Sopranos" zo schreef The Hollywood Reporter over de tiendelige Italiaanse politieke thriller 1992 waarvan wij 5 DVD boxen mogen weggeven. 

"House of Card meets The Sopranos" - The Hollywood Reporter

Wanneer een grootschalig strafrechtelijk onderzoek de vele corrupte praktijken in de Italiaanse politiek een halt probeert toe te roepen, wordt Italië naar de rand van de afgrond geduwd. We volgen zes Italianen wiens levens zijn vervlochten met de politieke, maatschappelijke en sociale aardbeving die het onderzoek teweeg bracht. Een razendsnelle, op waarheid geïnspireerde serie die ons terugbrengt naar het Italië van 1992, waar ‘schone handen’ vaak allesbehalve schoon waren en ‘Tangentopoli’ een goed leven beloofde aan al wie de regels volgde. Een sexy en aangrijpende serie, ondersteund door archiefmateriaal.

Film Fest Gent mag maar liefst 5 DVD boxen van deze topserie weggeven. Stuur voor 11 december 17:00 een mailtje naar press@filmfestival.be met je naam, postadres en het antwoord op de volgende vraag: 'Welke actrice van de serie was er te gast tijdens de vorige editie Film Fest Gent'? Veel succes!

Foto's

Film Fest Gent
Online communicatie door Lavagraphics