VAF Kinepolis ING
World soundtrack awardsWSA
Wedstrijd: win tickets voor de avant-première van 'The Wolf of Wall Street'
Wedstrijd: win tickets voor de avant-première van 'The Wolf of Wall Street' Filmnieuws
deel dit artikel

Film Fest Gent heeft cadeautjes onder de kerstboom liggen. Naar aanleiding van de expo over Scorsese in het Caermersklooster die nog loopt tot 26 januari, organiseert Film Fest Gent samen met De Morgen en Kinepolis Film Distribution een exclusieve avant-première van 'The Wolf of Wall Street' in Kinepolis Gent. Onze Film Fest Friends mogen sowieso een ticketje in de bus verwachten, maar iedereen maakt kans om erbij te zijn. Speel mee met onze wedstrijd en maak kans op twee tickets voor deze voorstelling met in de hoofdrollen Leonardo DiCaprio en Matthew McConaughey.

Scorsese vertelt een verbijsterend verhaal over decadentie, hebzucht en totale gekte waarin de steenrijke beurshandelaar Jordan Belfort (DiCaprio) een gestoord leven leidt vol bedrog, doorgesnoven prostituees, overdadige diners, uitzinnige feesten, peperdure bolides en bergen coke, terwijl zijn bloedmooie vrouw Naomi op hem wacht in zijn landhuis in de Hamptons. Om beide levens vast te houden, bedenkt Belfort inventieve manieren om de bakken illegaal geld wit te wassen. De meest notoire geldwolf van de jaren 90 staat boven alles en iedereen, maar dan begint het net van de FBI zich om hem heen te sluiten...


Naar aanleiding van de expo over Scorsese in het Caermersklooster die nog loopt tot 26 januari, organiseert Film Fest Gent samen met De Morgen en Kinepolis Film Distribution een exclusieve avant-première in Kinepolis Gent. We geven veertig duotickets weg.

Speel mee met onze wedstrijd en maak kans op twee tickets!

Avant-première 'The Wolf of Wall Street'
6 januari om 20u in Kinepolis Gent (Ter Platen 12)

Voor info & tickets over de expo, klik hier.

Wedstrijd: win tickets voor de avant-première van 'The Wolf of Wall Street'

Foto's

Film Fest Gent
Online communicatie door Lavagraphics