World soundtrack awards
 
Vandaag start InMICS Composers Lab: FIFA 2019!
Vandaag start InMICS Composers Lab: FIFA 2019! Filmmuziek
deel dit artikel
InMICS - Film Fest Gent

Na de lancering tijdens Film Fest Gent in oktober 2018, zal de tweede stop van het InMICS Composers Lab worden georganiseerd op het Festival International du Film d'Aubagne (20-23 maart 2019). 

Gedurende vijf dagen volgen de studenten een hele reeks evenementen van filmvertoningen tot een complete workshop 'Compositie op basis van script', waarbij ze samenwerken met filmmakers tot masterclasses. Dit over de artistieke samenwerking tussen filmmakers en componisten (zoals Jérôme Lemonnier & Denis Dercourt en Tomm Moore & Bruno Coulais), over compositie voor games met Christophe Héral, over auteursrechten bij Lucie Bourgouin en over communicatie en PR met de internationale publicist Nathalie CourvilleHier is het overzicht van alle evenementen die voor het publiek toegankelijk zijn.

Het InMICS Composers Lab is een essentieel onderdeel van het InMICS-masterprogramma en biedt studenten de unieke kans om deel te nemen aan een reeks intensieve masterclasses, workshops en trainingssessies door gerenommeerde professionals. De InMICS Composers Lab-sessies worden georganiseerd door en vinden plaats bij de drie partnerfestivals: Film Fest Gent, Festival International du Film d'Aubagne en het filmfestival van Krakau.

Het InMICS Composers Lab is ontwikkeld met de steun van het Creative Europe Culture-programma van de Europese Unie.

Vandaag start InMICS Composers Lab: FIFA 2019!
Online communicatie door Wisefools