World soundtrack awards
Ticketverkoop 43e editie van start!
Ticketverkoop 43e editie van start! Festival
deel dit artikel
Start kaartverkoop op 22 september

Zojuist van start gegaan: de kaartverkoop voor de 43e editie van Film Fest Gent. Het volledige programma, met meer dan 140 lange en korte films, vind je nu online. 

Vanaf vandaag verzeker je jezelf van tickets voor je favoriete film(s) via onze website. Vanaf 23/9 kun je ook terecht bij de voorverkoopkassa Balie Tickets Gent, Sint-Baafsplein 17, of telefonisch op 09/255 01 01. Bij bestellingen aan de balie bij Tickets Gent en via het Callcenter betaal je een reservatiekost: €0,50 per ticket onder €10, €1 per ticket vanaf €10. Deze kost wordt niet gerekend bij het afhalen van je tickets, of bij het aankopen van tickets aan kansentarief. Aan de andere festivalkassa's en bij online bestellingen betaal je geen reservatiekosten. Meer informatie over kaartverkoop, tarieven etc. vind je op de tickets-pagina. 

Rittenkaart
Ga je graag en veel naar de bioscoop tijdens het filmfestival? Kijk dan eens naar onze 5- of 10-rittenkaarten, die je de mogelijkheid bieden om aan een goedkoper tarief onze festivalfilms te zien. Neem ook zeker je vrienden mee – de rittenkaarten zijn niet gepersonaliseerd.

Steun samen met ons Kras VZW
In het kader van de thematiek van onze openingsfilm, I, Daniel Blake, schaart Film Fest Gent zich achter Kras VZW, een koepelorganisatie die Gentse initiatieven rondom armoedebestrijding onder zich verenigt. Bij aankoop van je tickets heb je de mogelijkheid om vrijblijvend een donatie achter te laten. Je bijdrage gaat integraal naar de werking van Kras VZW en hun dagdagelijkse ondersteuning van Gentenaars in armoede.

Events
Naast (kort)filmvertoningen organiseert Film Fest Gent ook allerlei anders events zoals het World Soundtrack Awards Gala (19/10) en het WSA Concert (20/10), Film Fest @ Vooruit-evenementen, ochtendsessies in samenwerking met de Universiteit Gent, director’s talks, en nog zoveel meer, op onze Evenementen-pagina

De website is in een nieuw jasje gestoken met dank aan onze online partner Lavagraphics

Online communicatie door Lavagraphics