World soundtrack awards
 
Stem op de North Sea Port publieksprijs!
Stem op de North Sea Port publieksprijs! Festival
deel dit artikel
north sea port publieksprijs

Stem jouw favoriete Film Fest Gent-film in de prijzen! Alles wat je nodig hebt, is je toegangsticket. Bovendien kan je een vip-rondvaart winnen. 

Niemand minder dan jij bepaalt wie de North Sea Port-publieksprijs in de wacht sleept en zo de opvolger wordt van Christina Vandekerckhoves pakkend portret 'Rabot'. Stemmen is simpel: draai je toegangsticket om en maak een scheurtje in het vakje 1, 2, 3, 4 of 5 om je waardering te uiten. Vul je gegevens in en geef het ticket aan de vrijwiligers buiten de zaal of werp het in een van de daarvoor bestemde stembussen.

Stemmen kan ook online op www.filmfestival.be/publieksprijs met het reservatienummer én het ticketnummer op je (e-)ticket. De film met de hoogste totaalscore krijgt een distributiepremie van €5.000

Maar ook jij kan in de prijzen vallen! Laat ons weten wat jij van de film vond en maak kans op een van de zes duotickets voor een exclusieve vip-rondvaard met walking dinner aan boord van het havenjacht Jacob van Artevelde in de haven van Gent op 10 mei 2019. 

Maak kans op een vip-rondvaart!

Film Fest Gent - Maak kans op een vip-rondvaart!

Laat weten wat je vond van de films die je zag op Film Fest Gent en maak kans op een vip-rondvaart met walking dinnner aan boord van het havenjacht Jacob van Artvelde op 10 mei 2019. 

Breng je stem uit

Online communicatie door Wisefools