World soundtrack awards
 
Ready, set, kaartverkoop!
Ready, set, kaartverkoop! Festival
deel dit artikel

21 september is zowaar mythische proporties beginnen aannemen in Film Fest Gentland. Vandaag is het eindelijk zover: ons programma wordt bekendgemaakt én in de loop van de dag gaat de ticketverkoop van start.

Ons Claudia

Vandaag wordt het volledige programma van de 44e editie van Film Fest Gent bekendgemaakt. De Knack Focus Special, oftwel 'Ons Claudia', is vanaf vandaag officieel overal in Gent te vinden. 


E-tickets

2017 zal voor altijd de geschiedenis ingaan als het jaar dat Film Fest Gent overschakelde op e-tickets. Vanaf nu kan je je tickets gewoon online bestellen en worden ze recht in je mailbox gekatapulteerd. Dit zijn de uiteindelijke tickets die zullen worden gescand aan de filmzaal, dus je hoeft geen vouchers meer in te wisselen!


Cinemaximiliaan

In het kader van de thematiek van de openingsfilm scharen we ons achter Cinemaximiliaan, een vrijwilligersorganisatie die filmvertoningen organiseert in o.a. opvangcentra voor vluchtelingen, culturele instellingen en bij mensen thuis. Ze fungeren zo als netwerkpunt tussen culturele organisaties en nieuwkomers. Bij aankoop van een ticket heb je de mogelijkheid om een donatie achter te laten. Je kan dit ook doen op de openingsavond. De bijdrage zal integraal naar de werking van hun pop-up cinema van en voor nieuwkomers gaan.
 

Blijf op de hoogte

Mis geen moment van Film Fest Gent door zaalwissels of last minute programmawijzingen. Voeg het nummer 0032 470 46 18 11 toe aan je WhatsApp, stuur het bericht 'Film Fest On' en wij houden je op de hoogte van alle veranderingen. Afmelden kan via het bericht 'Film Fest Off'. Vanaf morgen kan je ook alle trailers van de Film Fest Gent-selectie terugvinden op ons YouTube-kanaal

Online communicatie door Wisefools