World soundtrack awards
 
One Shot Cinema maart: Midnight Special
One Shot Cinema maart: Midnight Special One Shot Cinema
deel dit artikel
Midnight Special

Elk jaar kan je een massa films bekijken in de Belgische zalen, maar toch zijn er nog altijd markante films die geen reguliere bioscooprelease krijgen. One Shot Cinema, een initiatief van Film Fest Gent en KASKcinema, vult die leemte door elke maand op woensdagen zo’n onuitgegeven film op het programma te plaatsen. In maart 2017 kijk je naar de achtervolgingsthriller 'Midnight Special' van Jeff Nichols!

 

Jeff Nichols ('Mud', 'Take Shelter' en 'Loving', onlangs nog te ontdekken op Film Fest Gent), misschien wel de meest getalenteerde Amerikaanse regisseur van zijn generatie, gaat in spectaculaire Steven Spielberg-achtige actie/sci-fi modus met deze rijkelijk gestoffeerde achtervolgingsthriller die zich onvoorspelbaar ontrolt in een tegelijk betoverend en angstaanjagend Midden-Amerika. Met zijn fetisj acteur Michael Shannon en Kirsten Dunst en Adam Driver.

Woensdag 1, woensdag 8, woensdag 15, woensdag 22 en woensdag 29 maart om 20:30 uur in KASKCinema (Godshuizenlaan 4, 9000 Gent).

Tickets via de website van KASKCinema

Gerelateerd: One Shot Cinema

Film Fest Gent - Wekelijkse film in Sphinx Cinema

Ondanks het overvolle bioscoopaanbod zijn er nog altijd ijzersterke en boeiende films die tussen de mazen van het distributienet vallen. Daarom presenteert Film Fest Gent…

Lees meer  

Online communicatie door Wisefools