World soundtrack awards
 
On the road met Mercedes-Benz!
On the road met Mercedes-Benz! Festival
deel dit artikel
matteo simoni mercedes

Onze internationale gasten bewezen elk afzonderlijk al dat ze tot veel in staat zijn. Om op tijd op de verschillende festivallocaties te geraken, hebben ze echter wel wat hulp nodig. Van de rode loper tot de World Soundtrack Awards of een Talkies in de Krook, de Film Fest Gent chauffeurs brengen onze gasten waar ze ook moeten zijn, in een stijlvolle Mercedes-Benz. 

De planning van onze chauffeurs is tot op de minuut afgesteld op het verblijf van elke gast. Samen met de gastendienst houden de chauffeurs alle ritten bij en verliezen ze niets uit het oog. Of de gasten nu aanwezig moeten zijn bij een Q&A, in het Pillows Grand Hotel Reylof, of op de rode loper, de chauffeurs brengen hen overal naartoe en halen hen daarna weer op. 

Al 4 jaar doet Film Fest Gent beroep op de wagens van Mercedes-Benz. Ook intern wordt het ons op die manier makkelijker gemaakt: met de Sprinter halen we bijvoorbeeld duizenden posters in één keer op. Voor gasten is de deur van de Mercedes-Benz die openzwaait op Zaventem dan weer een verademing, want na een lange vlucht is elk beetje comfort meer dan welkom. Met de luxueuze A-klasse reizen ze in stijl naar en door Gent. Bovendien ontvangen we elke gast met een streepje filmmuziek, zodat de sfeer van het festival vanaf het eerste moment aanwezig is. 

Van de gasten zelf niets dan lof: “These festival cars are truly a joy to travel in,” is maar één van de vele quotes die we te horen krijgen tijdens de evaluatieve gesprekken. Ook het feit dat onze chauffeurs jaar na jaar terugkeren, bewijst dat Mercedes-Benz een geschenk is om mee te rijden. 

Mercedes-Benz, door Hedin Automotive Gent.

Foto's

Online communicatie door Wisefools