VAF Kinepolis ING
World soundtrack awardsWSA
Nieuwste film Michaël Dudok de Wit in de zalen + win gesigneerd boek
Nieuwste film Michaël Dudok de Wit in de zalen + win gesigneerd boek Filmnieuws
deel dit artikel

‘The Red Turtle’, de nieuwste film van Michaël Dudok de Wit is vanaf 29 juni in Belgische zalen te zien. Bovendien zijn we in het bezit van een gesigneerd exemplaar van 'Vader en Dochter' in boekvorm dat we zomaar weggeven! 

We kennen de Brits-Nederlandse animator nog van zijn met een Oscar bekroonde animatiefilm ‘Father and Daughter'. Zijn nieuwste film is een Belgisch-Frans-Japanse samenwerking en vertelt het verhaal van een man die strandt op een verlaten eiland en wiens ontsnapping onmogelijk wordt gemaakt door een gigantische rode schildpad. De film bevat geen dialoog maar dankzij de prachtige animatie van Michaël Dudok en de meeslepende muziek van Laurent Perez del Mar word je moeiteloos meegezogen in het visuele avontuur. Het scenario werd geschreven door Michaël Dudok de Wit en Pascale Ferran. De film kende zijn première afgelopen mei in Cannes en won daar de Un Certain Régard Special Prize.

Naar aanleiding van de Belgische release van de film geven wij een gesigneerd exemplaar van ‘Vader en Dochter’ in boekvorm weg. Het enige wat je moet doen om deze unieke parel aan je collectie toe te voegen is antwoorden op onze wedstrijdvraag. Aan het einde van de week kiezen wij een winnaar.

Nieuwste film Michaël Dudok de Wit in de zalen + win gesigneerd boek
Online communicatie door Lavagraphics