VAF Kinepolis ING
World soundtrack awardsWSA
Nieuwe vacature: medewerker programmabrochure/persassistente
Nieuwe vacature: medewerker programmabrochure/persassistente
deel dit artikel

Op zoek naar een veelzijdige, tijdelijke job? Kom werken bij het grootste filmfestival van België! Kijk of onze nieuwe vacature iets voor jou is.

Hou de jobpagina op onze site komende weken extra in de gaten want naarmate het festival nadert, hebben we steeds meer medewerkers nodig om ons team te versterken. Je vindt er tevens al vacatures voor stages en vrijwilligers

MEDEWERKER PROGRAMMABROCHURE/PERSASSISTENTE

De Knack Focus Special Programmabrochure, met daarin het volledige programma van Film Fest Gent, is de ruggengraat van het festival. De afdeling communicatie zoekt een tijdelijke medewerker Programmabrochure die instaat voor de redactie, planning en coördinatie van dit veelkoppige beest.

Je staat in voor de (eind)redactie van de Knack Focus Special Programmabrochure. Als spin in het web onderhoud je contacten met de externe redactie, de vormgever en de Film Fest Gent organisatie, om ervoor te zorgen dat afgesproken deadlines gerespecteerd worden. Je bent zelf een vlotte schrijver en redigeert of bewerkt bestaand tekstmateriaal tot wervende teksten die de lezer warm maken voor het filmprogramma en de evenementen van het festival.

Je overlegt met de vormgever en de artistiek directeur over de keuze van het beeldmateriaal. Je verzamelt de opmerkingen en correcties en zorgt dat deze gestructureerd bij de vormgever belanden. Na het ter perse gaan van de programmabrochure ondersteun je de perscoördinator, onder andere met het schrijven van persberichten, de voorbereiding en uitvoering van de persconferenties, de coördinatie van rode loper-momenten, de opvolging van journalisten, fotografen en cameraploegen.

Wie zoeken we?

• Je hebt praktijkervaring in schrijven/(eind)redactie voor gedrukte media
• Je grootste talent, naast schrijven en herschrijven, is het behouden van overzicht in complexe situaties
• Je werkt efficiënt, punctueel en planmatig en je weet korte deadlines zonder moeite in te plannen en op te volgen
           • Je hebt bent stressbestendig en hebt een flexibele houding
           • Je hebt een passie voor en een basiskennis van film: je kent en bezoekt Film Fest Gent
           • Je bent Nederlandstalig en hebt een goede tot perfecte kennis van Engels en Frans

Periode: je bent beschikbaar vanaf half juli tot en met eind oktober 2016. Hou rekening met avond- en weekendwerk. Het betreft een bezoldigde functie. Catering wordt voorzien tijdens het festival, voor een eventuele verblijfplaats in Gent gedurende de drukke periode moet je zelf zorgen.

Ga jij de uitdaging aan? Mail dan je CV met motivatiebrief naar Carla Beekmans via carla@filmfestival.be

Online communicatie door Lavagraphics