World soundtrack awards
 
Nabespreking 'Mario' in aanwezigheid van regisseur Marcel Gisler
Nabespreking 'Mario' in aanwezigheid van regisseur Marcel Gisler Festival
deel dit artikel
mario

Vanavond kan je na de voorstelling van 'Mario' terecht in Hotel Marriott op de Korenlei vanaf 21u45 voor een nabespreking met regisseur Marcel Gisler georganiseerd door Queer Sports Ghent. 

Voetballers die uit de kast komen, het blijft een zeldzaamheid. Velen vrezen de negatieve reacties van fans en hun ploegmaten. Om nog te zwijgen over de carrièregevolgen. Daarom houden de meesten hun mond maar dat is moeilijker dan je denkt, zoals Marcel Gisler in 'Mario' toont. Hierin tackelt de Zwitser homoseksualiteit in voetbal door in te zoomen op twee jonge spelers - de 21-jarige Hannover-spits Leon en de jongere Mario - die een appartement moeten delen.

Wanneer hun liefde voor elkaar plots opflakkert na een onschuldige kus, staat het duo voor een moeilijke taak: hun eigen gevoelens een plek geven terwijl ze deze ook geheim moeten houden voor hun ploegmakkers en trainers. Gisler dribbelt in de reguliere speeltijd van 'Mario' behendig tussen vooroordelen en knappe scènes door. Of daarna de liefde de winning goal maakt tijdens de verlengingen moet je zelf maar ontdekken!

Regisseur Marcel Gisler zal aanwezig zijn op de nabespreking in Hotel Marriott om 21:45. 

Alle vertoningsdata en -uren van de film vind je hier.

Nabespreking Mario

Film Fest Gent - Nabespreking Mario

Nabespreking met Queer Sports Ghent

21:45
Hotel Marriott
Korenlei 10, 9000 Ghent

Ik ben aanwezig!

Online communicatie door Wisefools