World soundtrack awards
 
Meld je nu aan voor de European Postgraduate in Arts and Sound
Meld je nu aan voor de European Postgraduate in Arts and Sound Filmmuziek
deel dit artikel
EPAS

Ben je reeds afgestudeerd of studeer je komend academiejaar af in het audiovisuele veld, maar nog op zoek naar verdieping van je kennis? Meld je vanaf nu aan voor de European Postgraduate in Arts and Sound (EPAS) voor het academiejaar 2019-2020.

Deze eenjarige postgraduaatsopleiding European Postgraduate in Arts in Sound (EPAS) stelt het geluid in relatie tot luisteren als artistieke discipline centraal. Studenten doorlopen in het eerste semester verschillende modules (vier in Gent, een in Amsterdam) gericht op de studie van geluid, enerzijds als op zichzelf staande discipline, anderzijds in relatie tot bioscoop- en televisieproducties, performances en andere media. Tijdens het tweede semester krijgen studenten de kans hun eigen artistieke projecten verder uit te werken aan een van de partnerinstituten. 

Film Fest Gent is een stichtend lid van het organiserend EPAS consortium bestaande uit de School of Arts Gent, Netherlands Film Academy en Internationale Filmschule Köln en wordt ondersteund door ENSATT, Le Fresnoy – Studio national des arts contemporains (Torching), Edinburgh College of Art (University of Edinburgh), The School of Sound, en the Filmfestival of Aubagne.

Inschrijven kan tot en met 15 oktober.

Contacteer voor meer informatie martine.huvenne@hogent.be
Meer info over het project vind je hier. 

Online communicatie door Wisefools