World soundtrack awards
 
Let's roll! dankzij onze chauffeurs en Mercedes-Benz
Let's roll! dankzij onze chauffeurs en Mercedes-Benz Festival
deel dit artikel

Of de internationale gasten op Film Fest Gent nu naar hun Q&A moeten, naar de World Soundtrack Awards of gewoon uit eten, de chauffeurs zorgen dat ze op tijd zijn. En in stijl arriveren, met Mercedes-Benz. 

De chauffeurs werken samen als een geoliede machine. In online dagplanningen houden ze alle ritten bij en verliezen ze niets uit het oog. Of de gasten nu aanwezig moeten zijn bij een Q&A, in het Grand Hotel Sandton Reylof, of op de rode loper, de chauffeurs brengen hen naar overal en halen hen daarna weer op. De planning van de chauffeurs kan alleen maar perfect opgemaakt worden dankzij het vele voorbereidende werk van de gastendienst.

We hebben voor het derde jaar op rij een wagenpark van Mercedes-Benz Gent ter beschikking, varierend van busjes voor meerdere personen tot luxere wagens in directie-stijl. De wagens ontvangen we in perfecte staat en zo leveren we ze ook weer terug. Zeer comfortabele wagens die de soms lange ritten naar plaatsen als Zaventem, Brussel, Lille, Parijs en dan weer terug naar Gent een stuk aangenamer maken. Je glijdt als het waren over het wegdek door de perfecte vering, dat geeft een zalig rijgevoel. 

Voor gasten is de deur van de Mercedes-Benz die openzwaait op Zaventem een verademing. Terwijl wij ze over het asfalt voeren, doet het ze hun lange vlucht wat vergeten en hebben ze tijd om zich rustig voor te bereiden op hun aanwezigheid op het festival. We voegen dan graag wat sfeer toe: over de overigens uitstekende geluidsinstallatie spelen we bij ontvangst altijd filmmuziek.

"What a nice car" horen we vaak, "you should not have done that for me". Het geeft maar aan dat de wagens qua uitstraling perfect in het kader van het festival passen, geschikt om internationale koninklijke hoogheden producers componisten acteurs... te vervoeren. Niet alleen de wagens, ook onze chauffeurs krijgen veel complimenten over hun behulpzaamheid, dat doet me altijd deugd. Voor hen is een Mercedes-Benz trouwens een cadeautje om in te rijden, een droom voor sommigen. Geen wonder dat ze elk jaar terug komen! 

Online communicatie door Wisefools