VAF Kinepolis ING
World soundtrack awardsWSA
Let's make a record!
Let's make a record!
deel dit artikel

Net als vorig jaar slaan Film Fest Gent, Brussels Philharmonic en de World Soundtrack Awards de handen in elkaar om een compilatiealbum van de filmmuziek van onze centrale filmmuziekgast te produceren. Dit jaar valt de eer toe aan de jazzy scores van componist en muzikant Terence Blanchard (o.a. '25th Hour'). Hiervoor hebben we jouw hulp nodig!

Vorig jaar genoot je tijdens het World Soundtrack Awards concert van de bekendste scores van Ryuichi Sakamoto. Deze werden gebundeld in een uniek compilatiealbum, opgenomen door Brussels Philharmonic en maestro Dirk Brossé. Het album kwam tot stand dankzij de bijdragen aan onze crowdfunding campagne 'Bringing Film Music to your Ears'. 

Dit jaar is onze centrale filmmuziekgast Terence Blanchard, de meest productieve én succesvolle jazz componist die filmmuziek schrijft. Zijn jazz scores voor film zijn we van plan te bundelen in een verzamel-cd, een unicum in de filmmuziekwereld. Hiervoor werken we opnieuw samen met Brussels Philharmonic en Dirk Brossé, zij het voor deze gelegenheid aangevuld met het Brussels Jazz Orchestra. 

Dit album komt niet zomaar uit de lucht gevallen: wij hebben jouw steun nodig! We hebben een crowdfunding campagne op poten gezet om de productiekosten te dekken. Met als doel €10 000 te verzamelen, zijn alle bijdragen welkom. Vanaf €10 maak je aanspraak op talloze voordelen, waaronder duo VIP-tickets voor de aankomende WSA. Meer info hierover is te vinden op Indiegogo.com.

Online communicatie door Lavagraphics