VAF Kinepolis ING
World soundtrack awardsWSA
LATE ENTRY! Alejandro Amenábar stelt 'Regression' voor op 42e Film Fest Gent
LATE ENTRY! Alejandro Amenábar stelt 'Regression' voor op 42e Film Fest Gent
deel dit artikel

'Regression', de nieuwste speelfilm van Alejandro Amenábar ('Abre los ojos', 'Mar Adentro', 'The Others') zal vertoond worden op het 42e Film Fest Gent in de sectie Galas & Specials. De hoofdcast bestaat uit Emma Watson en Ethan Hawke. De film gaat op 17 oktober in Belgische première op het festival, in aanwezigheid van Amenábar zelf.

Klik hier om uw tickets te bestellen voor deze voorstelling

Minnesota, 1990. De jonge Angela Gray (Emma Watson) beschuldigt haar vader, John Gray (David Denick), van verkrachting. Deze beweert zich echter niets van de feiten te herinneren en zegt onschuldig te zijn. Het is aan detective Bruce Kenner (Ethan Hawke) om klaarheid in de zaak te brengen. Maar dan verandert John Gray plotseling van verhaal en bekent hij de feiten. De gerenommeerde psycholoog Kenneth Raines (David Thewlis) wordt op de zaak gezet en krijgt de taak om uit te vinden wat er die dag écht gebeurt is. Maar hoe dichter Raines bij de waarheid komt, hoe gevaarlijker het wordt voor Angela en Kenner. En tijdens het onderzoek komt er nog een ander, groter en gruwelijker mysterie aan het licht…

'Regression' opende vorige week het internationaal filmfestival van San Sebastian en oogstte tot nu toe al veel lovende kritieken en recensies.

LATE ENTRY! Alejandro Amenábar stelt 'Regression' voor op 42e Film Fest Gent
Online communicatie door Lavagraphics