VAF Kinepolis ING
World soundtrack awardsWSA
Laatstejaars film kijken achter VAF schermen
Laatstejaars film kijken achter VAF schermen Filmnieuws
deel dit artikel

Laatstejaarsstudenten aan de Vlaamse filmscholen opgelet! Op maandag 11 april organiseert het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF) van 10u tot 13u een infosessie voor laatstejaarsstudenten. Het is een uitgelezen kans om achter de schermen te kijken van het VAF, de MEDIA desk, Mediarte.be en Kunstenloket: allemaal organisaties waarmee je met een filmdiploma op zak op een of andere manier in contact kan komen. Op een voormiddag kom je aan de weet wat elke organisatie te bieden heeft aan onder andere ondersteuning, financiering, opleiding. Als je een toekomst in de audiovisuele sector ambieert is deze infosessie een absolute must.
 

Tijdens de infosessie wordt onder meer uitgelegd hoe het VAF, dat verschillende fondsen herbergt, werkt en daarbij ligt de klemtoon op de initiatieven die voor pas afgestudeerde filmmakers relevant zijn. Mediarte geeft praktische informatie over werken in de audiovisuele sector en het Kunstenloket geeft informatie en advies aan iedereen met vragen over zakelijke en juridische aspecten van de artistieke activiteit. Bij MEDIA desk kan je terecht voor informatie over de steunmaatregelen van het MEDIA programma en andere Europese steunprogramma’s.

De infosessie heeft plaats in het Huis van de Vlaamse film, Bischoffsheimlaan 38, 1000 Brussel. Vooraf inschrijven is noodzakelijk en kan enkel online via de portaalwebsite MyVAF (my.vaf.be) >Vorming & duurzaamheid> infosessie Achter de schermen. Inschrijven kan tot en met 7 april 2016.

Online communicatie door Lavagraphics