VAF Kinepolis ING
World soundtrack awardsWSA
Koop nu je ticket voor het Film Music Seminar
Koop nu je ticket voor het Film Music Seminar
deel dit artikel

Tijdens het Film Music Seminar krijg je als student/deelnemer de kans om bij te leren van verschillende professionals. Deze editie verwelkomen we onder andere David Shire, Joe Kraemer en Walter Murch als sprekers. 

Elk jaar organiseert Film Fest Gent een Film Music Seminar in samwerking met KASK, School of Arts en gecureerd door Martine Huvenne. Deelnemers leren alles over filmmuziek en sounddesign van de besten in het veld. 

Dit jaar vind het Seminar plaats op dinsdag 17 oktober 2017 van 9u tot 16u in Vooruit. De focus zal liggen op de verschillende rollen van jazzmuziek in film. Dr. Martine Huvenne en Peter Vermeersch zullen een debat modereren met David Shire, Walter Murch, Joe Kraemer en Terence Blanchard.

Meer info, programma en tickets.
 

Er zijn ook combitickets beschikbaar voor het Film Music Seminar en de Industry Day (18 oktober). De Industry Day is hét networking event voor film(muziek)professionals. Deelnemers krijgen de kans om naar hartelust bij te leren, te debatteren en contacten te leggen. 

Meer info, programma en tickets.


Als kers op de taart kan je hier zien hoe het eraan toegaat tijdens de opname van het compilatie-album van Terence Blanchard! 

Bovendien kan je Terence Blanchard live in actie zien op het World Soundtrack Awards Gala & Concert op 18 oktober. Voor de jazzy filmmuziekfans is er op 19 oktober ook het Symphonic Jazz Concert, waarbij klassieke jazz soundtracks opgevoerd worden door Brussels Philharmonic en vergezeld worden door de bijhorende filmfragmenten op het grote scherm. 

Online communicatie door Lavagraphics