VAF Kinepolis ING
World soundtrack awardsWSA
Jouw track op een exclusieve 7-inch op Record Store Day? Remix Sounds Like Gent!
Jouw track op een exclusieve 7-inch op Record Store Day? Remix Sounds Like Gent! Filmnieuws
deel dit artikel

Gent is een stad waar muziek in zit. Zoals je al weet, draagt Film Fest Gent daar een steentje aan bij door de focus op muziek in film en de uitreiking van de World Soundtrack Awards. Wat je misschien niet wist, is dat als Unesco Creative City of Music de Stad Gent ook een officieel geluidslogo heeft: Sounds Like Gent. En jij krijgt nu de kans daar een stempel op te drukken, want Stad Gent, i.s.m. N.E.W.S. en Poppunt, daagt alle producers, turntablists en soundheroes uit om een remix te maken van dit geluidslogo in een muzikale wedstrijd.

De twee winnende remixes zullen op een 7-inch verschijnen. Deze exclusieve vinyl wordt uitgebracht door het Gentse label N.E.W.S. en zal alleen verkrijgbaar zijn op de 10e editie van Record Store Day op 22 april 2017.

Een jury onder leiding van Nadiem Shah (Studio Brussel) kiest de twee remixes. In de jury zitten naast Nadiem ook nog Jeroen De Pessemier (The Subs), Cedric Engels (Roundhouse – de makers van Sounds Like Gent), Melanie De Vocht (Stad Gent – projectcoördinator Geluidslogo) en Gert Decraene (Cultuurdienst – Circa).

De twee winnaars krijgen elk twintig exemplaren van deze exclusieve vinyl-release.

Praktisch
Download via soundslike.gent alle sporen van het geluidslogo en upload jouw remix voor 6 januari 2017 exclusief via vi.be!

De winnende remixes worden verspreid onder een Creative Commons licentie (Naamsvermelding-NietCommercieel-GelijkDelen). De winnaars zullen gecontacteerd worden voor verdere afspraken.

Online communicatie door Lavagraphics