VAF Kinepolis ING
World soundtrack awardsWSA
Herbeluister Talkies over Cannes met Pierre Drouot
Herbeluister Talkies over Cannes met Pierre Drouot
deel dit artikel

Eén keer per maand palmt Film Fest Gent het Krookcafé in voor de Film Fest Gent Talkies. De Film Fest Gent Talkies van 27 april stonden helemaal in het teken van het naderende filmfestival van Cannes.

Ons vast panel (Ben Van Alboom, Britt Valkenborghs en Steven Tuffin) deelde eigen ervaringen en onze artistiek directeur Patrick Duynslaegher ging in gesprek met VAF-intendant Pierre Drouot over diens wilde avonturen op het bekende filmfestival. 

Pierre Drouot had het onder meer over het belang van Cannes, de diversiteit van de Vlaamse film, de verdiensten van gewezen minister van cultuur Bert Anciaux en de reden waarom Le fidèle van Michaël R. Roskam vermoedelijk (!) niet voor Cannes werd geselecteerd. 

Dankzij De Morgen kan je onze talkshow helemaal herbeleven. Luister hier naar de podcast.

Gerelateerd: Film Fest Gent Talkies #2: VAF-directeur Pierre Drouot over Cannes 2017

Film Fest Gent - Na een succesvolle eerste editie van de Film Fest Gent Talkies in De Krook Bibliotheek zijn we klaar voor een nieuwe filmbabbel op 27 april.

Tijdens de tweede editie van Film Fest Gent Talkies zoomen we samen met Vlaams Audiovisueel Fonds-directeur Pierre Drouot in op het komende Festival de Cannes dat…

Lees meer  

Online communicatie door Lavagraphics